GEODESISCHE EN Sferische Koepels

KLEIN - TOT 50M2

Klassiek 35m2

Farhan 45m2  

Zakopany 45m2

Carbon Braun 45m2

Carbon 45m2

Carbon/Alcantara 45 m2

Glamour 45 m2

Mahonie/Miele 45 m2

Mahonie 45 m2

MEDIUM - 80M2

Licht hout 80 m2

Hout 80 m2

Mahonie 80 m2

GROOT 140-180 m2

Huis 140m2

Huis 180m2

WOONPLAATS 200M2

Woonplaats 200m2

TECHNOLOGIE

Dome House-technologie

Moderne technologieën van koepelvormige huizen. Er zijn veel verschillende technologieën op de markt. Elk van hen heeft echter zijn voor- en nadelen. Er is echter geen oplossing voor mensen die geen compromis over kwaliteit accepteren. Daarom hebben we onze eigen technologie ontwikkeld om huizen te bouwen met het oog op perfectionisme.

We hebben zojuist de geodetische koepel gekozen

"De sterkste, lichtste en meest effectieve manier om een ​​tot nu toe bekende ruimte af te sluiten" - zo omschreef het American Institute of Architects de koepel. Het gebeurde in 1970, toen R. Buckminster Fuller een gouden medaille ontving voor de ontwikkeling van de geodetische koepel. De bolvorm van de koepel bestaat inderdaad uit driehoekige facetten die van alle kanten druk weerstaan. Fuller ontdekte dat een bol gemaakt van driehoeken een ongeëvenaarde sterkte kan hebben.

Driehoeken zijn geen toeval

Driehoeken die volledig uit massief constructiehout zijn gesneden, vormen het geheel van de geodetische koepel. In tegenstelling tot skeletstructuren lijkt de 3D-technologie bij montage op een puzzel. Alle berekeningen worden gemaakt in de productiefase en de kwaliteit van de constructie van het huis hangt niet langer af van het bouwteam.

Innovatief funderingssysteem zonder beton.

Hij is gemaakt van gegalvaniseerd staal en tilt het huis boven de grond. Het systeem zorgt voor een ongelooflijke stijfheid en duurzaamheid van de hele faciliteit. Deze oplossing scheidt het gebouw van het grondwater en vergemakkelijkt de toegang tot periodieke onderhoudswerken. Het systeem, rechtstreeks overgenomen uit de natuur en vergelijkbaar met boomwortels, brengt de belasting van de faciliteit over naar een groter deel van de grond. EasyFootings micropalen vergrendelen, waardoor ze niet op en neer kunnen bewegen. Bestand tegen opblazen onder invloed van vorst. Zeer eenvoudig te monteren op glooiende berggebieden.

Flexibele, duurzame, tijdloze afwerking

Standaard Protan membraanhoes. Ze worden gekenmerkt door een sterkte van min. 40 jaar. Het is vermeldenswaard de snelle montagetijd, omdat het 1 dag duurt. Onze hoezen worden voor speciale bestellingen gemaakt, waardoor ze altijd perfect op elkaar zijn afgestemd. We hebben de mogelijkheid om de kleur van het dakbedekkingsmateriaal te kiezen. Informatie over hen beschikbaar tijdens het gesprek.

De enige op de markt

V+ Glass combineert het thermisch comfort van HQ Glass met de intimiteit van V Glass. V+ GLASS is een glas dat in OPEN-, SHADE- of CLOSE-modus kan worden geschakeld en tegelijkertijd als verwarming fungeert. De beglazing V+ Glass kan het traditionele verwarmingssysteem in de kamer vervangen. Met het geïntegreerde besturingssysteem regel je eenvoudig de temperatuur. Het glas is verkrijgbaar in meerdere varianten. Afhankelijk van het vermogen en de thermische isolatie van het gekozen pakket

Ontwikkeld door NASA

Thermische isolatie (isolatie) is gemaakt van ecologische en uiterst efficiënte silica-aerogel. Zijn prestaties zijn extra versterkt met thermische isolatiemassa. Door het combineren van deze materialen is de isolatie 30 mm dik met een coëfficiënt van U=0,198. Het neemt geen water op en is dampdoorlatend. Het is ook een zeer goede geluidsisolator. Het verliest zijn eigenschappen niet van -200 tot +200 C.
We werken samen met het Poolse bedrijf Spherglass, een technologiebedrijf dat zich richt op het creëren van gebouwen met behulp van de nieuwste innovaties.
Szukaj
Stworzone przez STRONA24.PL